Sunday, March 27, 2011

26.03.11 perekond külas, mehed peded? auras

Hommikul ajas meid mõnusast voodist üles Viive telefonikõne, et ta tuleb koos vennalastega meile külla. Vend Jaanus (Novikov) ise läks koos Ivar (Rajandu) poja Kristjaniga mingit treipinki ostma. Hiljem saabusid nemadki. Üldiselt tore köögilauaistumine.




Õhtul läksime lastega Aurasse. Jaanuse Kadri oli meile kunagi kinkinud Aura tervisekeskuse piletid. Esimest korda elus käisin rohelise käepaela piirkonnas. Tervisekeskus oli mehi täis. Ühed olid kiilakad ja üldse raseeritud. Teised oli venelased. Nad ummistasid Aura kõledaid "tervisebokse". Vaatasin korra Aura telekast kuidas saates "Rakett" kooliõpilased lõikusid naturaalset inimeaju ja läksin ujuma. 25 meetrit võttis üsnagi võhmale. lisaks ujusin korduvalt piirdesse.
Hiljem ühineisn perega. TT ei julgenud millegipärast torudest lasta. Hiljem mängisin pikalt PIga limpa basseinis, eriti last ja krokodilli. Segades ühte meestepaari ja igavesti sulistavat noort heteropaari.
Kell 9.30 sõitsin lõpetuseks oranzhist torust aja peale aga sain väga kehva 11.25 sekundit. Oleks pidanud rohkem selja peal kihutama.
Lagle arvas, et kolme lapse riidessepanek läheb tal raskeks ja kutsus mu naisteosakonna ukse ette. Nii viskaski poolpaljad TT ja PI ukse taha kombensoone selga ajama, endal vaid sär seljas ja tutt demonstratiivselt paljas. Seda tunnistas üks kiilakas-raseeritud mees.

5 comments:

Fredy said...

Sa Margus ei ole suupeale kukkunud. Sinu aura kirjeldus tundus tuttavlik :-) . Eriti laste basseinis suured onud...

Sol said...

Mehed võtavad ikka naised oma emade järgi. Ma tunnen, kuidas ma Viivega aastatega järjest sarnasemaks lähen ; P
Ja muidugi, ma armastan nii Viivet, kui ka Jaanust, Kadrit ja isegi Kristjanit. Kõigist teistest rääkimata. Minu pere : )

kaaren said...

väga ilus kirjeldus.
eriti meeldis mulle see osa, qs keegi ennast laua alla ei joonud ega läinud suguvõsa ainsa autoga rallitama, nt.

luize said...

Auras tuleb masside vältimiseks käia päevasel ajal, soovitaalt veel ennelõunal. Siis pole seal kiilakaid ega karvaseid. Aga koolivaheajal ei aita see kah, viimati pidime võitlema mingite leedukate hordidega torujärjekorras.
Aga lastebasseinis käime meie ka aeg-ajalt ennast soojendamas. Hoiame seejuures end sündsalt vaos.

Fideelia said...

irw, lahedad külalised!:) Kas keegi pahaks ei ole pannud, et ees- ja perenime pidi blogis neist kirjutad ja paned üles videoid ja pilte neist või küsid kõigilt enne luba?