Tuesday, March 8, 2011

06.03.11 pidu pidu

Hommikul tõusime vara, et küpsetada ja kokata. Kuna mu auto oli ikka veel augus kinni, siis kutsusin tegova appi. Alguses ei midagi tolku aga õnneks meie pingutusi muigamisi pealt vaadanud naabrimees laenas laiu koormarihmasid, millega sai tegova veidi hoogu võtta ja jõnksuga tõmmata. Siis sai küll välja. Paras vägistamine.
Muide, oli lumetorm aga see vaibus, kui hakkasime Kõrveküla lastead-basseini minema. Siis oli väljas ere päike. Imeilus. Alguses vedasin Lagle ja lapsed ning träni, siis Helbe ja tema lapsed. Igatahes, kui ise lõplikult kohale jõudsin, oli Lagle vees koos mitme külalisega (Räisad) hullamas. Naised jalased tormasid vette, mehed jõllitasid neid läbi klaasi kahtlustavalt. Jaanus, Kadri ja ema Viive passisid alguses väljas aga siis suure punnimisega läksid naised lastega vette, Jaanus jäi Asso, Madli ja Aivar Jakobson (Kärdi kallim), ilma Anneli Ka:rnita tulnud Mark Oravaga toitu närima ja omaette põrnitsema. Viive sai kerge shoki kui ta alasti unisex saunalaval oli ja sisse hüppasid pükstes Asso ja Risto. Otsustasin ka ise vette kobida. Hiljem läksime Laglega paljalt sauna ja sealmõnules topless Kristi, kes kadus aga meid nähes kiiremini kui vesi kerisel. Basseinis tundis end hästi Mari Hanson, kes lausus Laglele kauneid sõnu.
Igatahes oli see järjekordne suurepärane pidu, Lagle on ju maalma parim lastepidude korraldaja. Siin mõned fotod peo lõpuotsast, varem ma filmisin Mini DV kaameraga. Note Risto Räisa topless, ta oli suur saunafänn.





Õhtul oli nii rammestav olla, veetsime selle muidugi voodis.

3 comments:

Karuema said...

oli tõesti lahe pidu, ehkki Kaarel selle lõpuks lihtsalt teie trepist alla veeres, õnneks olid riided küllalt paksud ja saime lihtsalt kerge paanikahäire, tema umbes 5 minutiks ja mine 2 päevaks :(

Aga saun ja vesi, nendega võib mind kuhu iganes meelitada, mis siis veel lagle laste sünnipäevast rääkdia :)

Sol said...

Ma kuulsin, aga ei tulnud paanikat suurendama. pealegi on see tavaline asi, meie lapsed on mitu korda sellest trepist alla kukkunud, ma ise ka. See tundub hirmus, aga pole tegelikult ohtlik.

Marguse emal oli tõesti kõige põnevam sünnipäev ; ) Mida kõike ei pea ta oma pöörase esikpoja pärast läbi tegema, nt. 65-aastaselt lapselaste sünnipäeval segasauna sattuma ; )

Morgie said...

Margus Kiis, sa igavene tõbras, sai sulle kunagi öeldud, et ära pane inimeste täisnimesid oma blogisse.

Muidu oli kõik väga nunnu.