Monday, March 21, 2011

20.03.11 Laglega Aktiivis



Esimest korda osales Lagle Aktiivis. Seekord oli see planeeritud endisesse Greifi trükikotta, mis nüüd on siis Lemmit Kaplinksi juhitud kultuurikeskus, feat. trükimuuseum.
Viisn PI ja PR Liisi poole, kuigi Liis oli suht morn. Lagle oli juba modelli ja ta poisiga kokku saanud, tutvunud kiiresti Lemmitiga ja sisse saanud, samas kui aktiivistid passisid ikka väljas. Lõpuks said kõik sisse. Sess oli üsna kohmakas, kuna ruum oli asju täis ja gootikas modell Jana selline noor, vaikne ja kogenematu, kuid pildid tulid põnevad. Lagle ka pildistas hoolega, kuigi algul ei julgenud lähemale minna.
Kell 19 läks Lagle Liisi poole aga Aktiiv läks ülemisele korrusele tühja saali, kus oli igasugu träna, kaasa arvatud kummalised aukudega kuubikud, veider sõrestik, vikat jms.
Lagle rääkis hiljem, et ta oli üsna hirmul algul aga siis hakkas talle väga meeldima.

2 comments:

kaaren said...

Qrat, pildistamine on imeline & imelihtne! Palu Laglet lahkesti edaspidigi selle suurepärase asjaga tegelema.
Ning teiste inimeste, eriti monumentaalse Man Ray pildid on väga õpetliqd ning poeetilised.
Ilus.

Sol said...

Mitte pildistamine pole hirmus. Vaid trobikond suuri, pakse, turskeid, kõhukaid keskealisi meesfotograafe, kes varustatud suurte torudega. Nad moodustavad modelli ümber tiheda, testosterooni õhkuva müüri ja väga keeruline on oma tillukese fotokaga nende vehkivate küünarnukkide, statiivide, torude ja kõhtude vahele pugeda.
Kas keegi laenaks mulle treppredelit?