Thursday, March 24, 2011

24.03.11 kaarnad ja kiisid ja zoloogia


Hommikul saabus Anneli Ka:rn kogu oma latsõkarjaga ja sõitsime Zoloogiamuuseumi. Ilm oli väga imelik -- sinitaevas segamini tugeva tuule ja rahehoogudega.
Mina läksin Lastekasse fondi pildistama. Vahepeal vedasin pere tagasi koju. Musitasime Laglega kogu aeg. Comamarketi ees vaatasid meid kaks õnnetut noort, mees ja naine.

Õhtul läksime Kristi (Lill) poole tema lapsi hoidma. Meie lapsed jäid lõpuks voodisse magama ja nii me jäimegi sinna. Kristi magas oma laste toas lahtikäivas tugitoolis, meie Laglega suures toas tugitoolis. Kuna ruumi oli vähe, tuli hakata Xsima. Tegime ära ka 2X2, see tuli üllatavalt lihtsalt, ALO-TV taustaks.

15 comments:

kaaren said...

yllatavalt lihcalt, höhö!
Muide, kas sa tõbesid ei karda? Nt papilloomviirus levib riistade KÕRVALT & kumm seda vältida ei aita. Muide, see kehtib ka tglt muude tõbede kohta. Sa oled ikka yllatavalt naiivne.
PS. Kas Sa abikaasa käest lõuxi ei saanud selle, ee, intiimlist laadi ettevõtmise ylesse-riputamise eest, irw?

13er said...

Mis paganama tõbesid? Meie Laglega omavahel, samuti ei ole kuulnud et suguhaigused lihtsalt võõras korteris viibimise kaudu saadaval on.

Morgie said...

misasi on 2X2 kui tohib küsida?

Morgie said...

ja misasi on Ximine?

Morgie said...

kõlab nagu ristpistes tikkimine

kaaren said...

morgie, 2x2 nimetataxe yldiselt 2 meest pluss 2 naist grupiseximas, nagu ka 69 on väga tuntud sexuaalpraktika osa, mida ei kasutata mingis muus tähenduses (peale matemaatika muidugi).
Muul juhul ei saa ma aru, mis see 2x2 siin olema pidi või mis abijelu-rahwal omavahel, aga võõras korteris (v asutuses, v toilet-ruumis v qsiganes) viibimises v myramises nii imelist on. Ikka tuleb ette, irw.
Me oleme samuti sexuaalselt aktiivsed inimesed ning mind isikliqlt imestleb teatud väljendite väär kasutamine, irw. Korrexust emakeelde!

13er said...

Ei olnud mingit groupi, igasugu koode seletame isiklikult suuliselt. :P

kaaren said...

aga avalikku ruumi jääb paraku mittesuuline & ebakorrektne variant;)

Sol said...

Ähh, Kaaren. Sina pead ikka see Kõigi Asjade Peaspetsialist olema.

2X2 tähendab lihtsalt kahte raundi järjest.
Grupiseks oleks 2+2. Ja see, millele sina vihjasid, oleks
2M+2N. Aga kuna K mees A ei olnud üldse kodus, siis me oleksime teinud
2N+1M.
Aga ei teinud. Ega me mõned niisugused ei ole ; p

Morgie said...

ahsoo, et ei olnudki mingi eriline tikkimisvõte? /pettumus.

69 ma muidugi tean, 2n+2m tean ka, ja neid muid muutujatega valemeid, aga korrutamine oli mu jaoks uudne lähenemine. Huvitav, mida sellisel juhul 2:2 endast kujutaks?

Morgie said...

Aga kui me siin juba seksist räägime, siis võiksime lahata ka teemat "kas sul esineb sagedamini platoo või vulkaani tüüpi orgasme ja kui jah siis mitu?"

kaaren said...

Sorri, aga 2x2 ei saa mitte kuidagi olla 2, muidu olex 1x1 ning raundide arv, tehnikad, roll imängude % pole yldse oluline.
Oleneb taustsysteemist;) pole ma peaspecialist midagi. Vahet pole, 2pluss 2 v 2x2, see tähendab igal juhul 4 asjalist, või peax kirjutama 1 pluss 1.
Aga palun seletage, misasi on platoo vs vulkaan-tyypi orgasm? Vaat matemaatikat ma tunnen, aga mitte sexuaalgeograafiat;)

kaaren said...

Sotsiaalmatemaatika põhjal arvutasin välja järgmist:
Palun 1000 vabandust selle pärast, et exlikult väljendatud tehte sisse lisandusid ka teadaolevad väärtused nagu Soli plogis mainit bisexuaalne neiuke ning MK huvi veidi avarama intiimelu vastu. Lisax veidi aega tagasi Soli naistehaigus, ning tulebki kokku valem tervistkahjustavast ettevõtmisest.
Palun veel vabandust äkilise väljenduslaadi pärast, q jutux tuleb Naise Tervis. Ma kohe ei saa kylmax jääda, q tunnen naiste & lastega manipuleerimise lõhna... olgugi et seekord oli valehäire, sest kasutati exlikke eufemisme. Naiste ylemaailmne solidaarsus on mu Pyha yritus.
PS. Aga, mis siis ikka on vulkaani & platooga?

Sol said...

Sa ei pea vabandama,K, me tegime lihtsalt nalja : )
Ja muuseas, lisaks 2X2 ettevõtmisele tegelesime ka naistevastase vägivalla vastu võitlemisega. K mees A on nimelt äärmiselt vastik tegelane, kes oma abikaasat pidevalt paksuks, inetuks, laisaks jne. mõnitab. Ta oli vaese K jätnud üksi kóju koos 2väikelapsega ja sõitnud teise eesti otsa lõbutsema. K aga pidi tööle minema. Niisiis, me hoidsime K lapsi ja kui ta koju tuli, kiitsime õhtu otsa ta ilu, tarkust ja kauneid kehavorme.
Käesoleva blogi autor on muidugi väga omapäraste intiimhuvidega, aga heasüdamlik mees.

Fideelia said...

ROLFMAO!:D