Tuesday, March 22, 2011

22.03.11 lastega haiglas, memomasendus, portreevisand, juka käärmann emaga


Hommikul käisime (lagle, TT, PR) lastehaiglas, et mingitest PR uuringutest vestelda. Arst tundis muret, et PR ei kasva -- ikka 75 cm pikk. Ta tahtis uurida luustumistuumi ja seetõttu käisime PIga isegi röntgenis, kus pildistati tema labakätt.

Päevapoole süvenes mus mingi memomasendus, s.t. mingid täiesti asjassepuutumatud mälestused hakkasid mind vaevama. Muidugi mälestused seoses Laglega suhete arengutega. Mul on kehv faktimälu aga päris hea emotsioonimälu. Aga see on üsna piinav tegelt.

Kell 14 läksin kooli, kus pidi olema koosolek. Aga oli Musteikise sünnipäeva puhuö pisike tordibankett.
Pärast läks osa õpetajaid ja mina III korrusele Ilme Edelist portreed joonistama.

Kuulsin raadiost, et Tähtveres tahetakse tehakse mingit tsiviilkaitse õppust, kus "neid, kes ei soovi, kodust ära ei viida", see seostus mul kohe "Vendade Lõvisüdamete" mustade viiatega ja joonistamisel heietasin, et "Lõvisüdamed" on tegelikult inspireeritud natsirezhiimist.


Iminu joonistus




Reeli Kõiv tegi minu meelest kõige originaalitruuma (teised kujutasid sageli oma ideaalvanaema)


Kell 16 tormasin galeriisse, kuhu oli jõudnud Juka Käärmann ja tema ema Hüll Haav.


Koristasin Kalju Küti tööd ära ning kimasin tagasi silte trükkima. Koolis Musteikis, Malin ja Kaja Tamm harjutasid vene keelt Pihkva reisiks ja õppisid isanimesid pähe. Teesaar õhkas, et üle hulga aja vaba õhta, et külla minna.

Kui ma läksin Juka näitust lõplikult vormistama, ilmus sinna ootamatult Mehis Heinsaar. Rääkis, et on praegu Soomes "jutustamas", midagi Tuglase seltsi kaudu.



4 comments:

Fideelia said...

Kas armumine hakkab üle minema?

Fideelia said...

OMG, Jukast saanud vanamees! Ups!;)

13er said...

Unista edasi, Fideelia.

Fideelia said...

Ei unista! :)