Friday, March 18, 2011

17.03.11jälk trahv, Maarja kool ja Jeesus Justin Petrone


Käisime Laglega Zeppelinis sisseoste tegemas. Muidugi unustasin parkimiaja märkida ja muidugi sain ka kohe kviitungi -- 30 EURi. Ilgelt kõva nätakas eimillegi eest. Rikkus tuju ikka hoolega.

Pärast sõitsime Maarja kooli ja vaatasime, kuidas TT koos I klassiga ja muidugi Kaupoga. batuudil möllab. Huvitav, Maarja koolis pole eriti arus aada, et lapsed oleks puudega. Nad on seal nii harmoonilised.
Pärast rääkis õpetaja Kadri meiega pikalt ja mulle tundus, et ta vaatas meid kuidagi lõbustatult.

Õhtul peale tunde läksin Lutsu raamatukokku, kus oli Justin Petrone kohtumine lugejatega. Lagle oli juba koos lastea väljas, sest lapsed olid täitsa pöörased. Saal aga oli erinevas vanuses Justinit ahmivaid naisi totaalselt täis. Kohe lõppes ka ta loenga ja naised kogunesid väljamineku asemel Petrone ümber, nagu mõne moodsa välimusega Jeesuse manu. Ta kõrgus nende kohal ja vaatas suure armastusega. Vanemad naised küsisid, kuidas ja kus ta Viljandis elab.
Pärast sai ka Lagle Justini lähedal olla. Ta küsis, mis keeles Justin mõtleb. Justin natuke keerutas, selget vastust ei tulnud. Ta rääkis, et eesti keeles on nähtusi, mida inglise keeles pole. Näiteks vorm "ta tegigi". Lagle ostiski 10 EURi (5 minult) eest Justini raamatu "Minu Eesti 2".

3 comments:

kaaren said...

kle, kassa tõesti ei tea, et zepi ees on tasuline???
ning et zepi ALL parklas saab tasuta parkida, on qiv, puhas & turvaline?
sitt lugu 30 euri on ju, ytleme et suur raha.

Fideelia said...

Appi, kes see Justin veel on? :S

Morgie said...

Justin Petrone on Epp Petrone (kuulus välis-kodu-eesti kirjanik ja kirjastuse PetronePrint 1 omanikk) nüüdseks sama kuulus mees. Epp kõigepealt kirjutas oma mehe kuulsaks ja siis hakkas mees ise ka ennast kuulsaks kirjutama.