Monday, March 14, 2011

13.03.11 lastepidu ja obskuurne "Ott kosmoses"

Karupesa mängutoas toimus Kaarli sünnipäevapidu. Külalisi oli suht vähe aga polnud hullu. TT kippus kõrvale jääma ja muutus kohati kurjaks. See oli kurb.

Helbe köögilaua taga


Lagle, va osavnäpp, konstruktorit kokku panemas


Vasakul Kaisu Ann Karukäpp


Kobakäpp konstruktoriga rinda pistmas, Kaarel kritiseerimas



Päeva nael -- popkornimasin


Jõujuurikas Pille Riin Tiia Triinu lükkamas


Tordil


Pärast Helbe pool kui Helbe oli trennis, vannitasime lapsi vaatasime Lolo-TVd- Seal avastasin vist Rumeenia obskuurse versiooni "Ott kosmosest", kus poiss sõitis raketiga tõmblukuga kinnitõmmatavale planeedile, kus Jänese juhitud maailmas sattus ta kummalistesse psühhedeelsetesse seiklustesse (elavad kummituslikud linad, programeeritav lõvi, hunt kes sidus ta kinni ning kudus punase mütsi jne) aga tuli kogu aeg võitjana välja.

2 comments:

Morgie said...

Nunnud. Paistab, et Kaarli kriitika kipub lausa füüsiliseks muutuma! Aga kas see radiaatori moodi asi peaks tõesti olema päris popkornimasin, või improviseerisite te ühest kodutehnikast teise?

Karuema said...

päris päris (aga mitte radiaator, vaid selle kõrval väike valge aparaat) pärisime selle ühelt perelt kes arvas et nad ei tarbi küllalt popkorni, ja väga lahe oli kuidas need junnid seal eimillestki välja hüppasid ja tuba mööda ajama panid :)