Thursday, March 10, 2011

10.03.11 LOVE, dora, KJ Peterson ja Archimedes


Nagu sellest kaunist Doorsi laulust võite arvata, terve päeva esimese poole veetsime Laglega üksteisega kuumas kontaktis, kuigi üritasime olla ka asjalikud. See aga vägagi raskendatud. Midagi ikka teha saime.


OKi, pärast saime siiski liikuma. Läksin vaatama, mis võimalused on doktorantidel välismaale minekusk raha saada. TÜ peahoone kuulsas ruumis 128 siis minuvanused neiud muudkui leondasid rangel ilmel tingimusi, kuidas raha saada konverentsidel, välisülikoolides käimiseks saada. nagu arvata oli, tuleks läbi närida võimas bürokraatia, mis peidab ennast ilusate nimede nagu DoRa ja Archimedes taha. Huvitav oli, et sageli oli K.J.Petersoni ja DoRa stipid peaaegu identsed kaks paralleelset rahalunimise võimalust. Kohutavalt tähtis oli motivatsioonikiri ja kõikide dokumentide hoolikas esitamine. Sain teada, et arhiiv ("mis niikuinii on mõne ülikooliga seotud")on ka teadusasutus aga paluti täpsustada.


Lastekas olid 5c tunnis, kus rääkisin 1960-ndate abstraktsionismist USAs, paar 5C õpilast, paar kontvõõrast noort ja Lea Malin.

2 comments:

Fideelia said...

Kus teil muidu lapsed sel ajal on, kui te kuumas kontaktis viibite?

13er said...

Lasteaias, koolis ja oma voodis.