Wednesday, March 14, 2012

13.02.12 meisterdamine ja ilukirjutamine

Tegin dushiruumi kõrvale kapitaalsemat põrandat ja see õnnestus. Meisterdamine praegu edeneb, peaks aga ehituspoodi külastama, et edasi minna
Kirjutasin ilukirjanduslikku pseudodokumentaaljutustust aga see osutus emotsionaalsemalt raskemaks kui oleksin võinud arvata. Eheduse eesmärgil otsisin oma elust tõestisündinud hetki aga nende uuesti läbielamine ja lahtiseks jäänud otsad tegid üle aastate jälle kummalist, ebafunktsionaalset  valu. Miks ta tegi tookord nii ja kas see seletab hilisemaid arusaamatusi? Nii raske on teise inimese sisse, eriti naise sisse näha. Paljud tähelepanekud näitavad, et naised näitlevad kohutavalt palju. Mehed üritavad ka aga neil ei tule see kunagi eriti hästi välja, eriti teiste meeste ees. Aga naised võivad näidelda aastaid ja konstantselt. Ja efektiivselt. Cosmopolitani uurimuse järgi peaaegu 90 % naisi on teeselnud orgasmi, üle 40% teeb seda regulaarselt. Aga sama võib olla teistes valdkondades. Teeseldakse et armastatakse, teeseldakse et ollakse kiindnud, teesedakse et tahetakse koos olla, teeseldakse et ei taheta  kedagi teist. Tõde ilmneb alles aastate pärast, lõpus.

Tunnis lasin õpilastele Orelipoisi "Kallis sõber", lühimängufilmi "Kallis sõber, sind austan", et näidata plaanivahelduse vajadust.

No comments: