Monday, March 12, 2012

10.03.12 Marco pool videot tegemas, Epp Pilve sünnipäev-avamine, Eriline Külaline

Kell 13 sõitsin läbi vihma Marco poole, et teha mõned videovõtted. Kohal olid Janar ja Fideelia. Vartsi tulid ka Marek Kaldma ja Jana Ch. Proovisin tekitada dekadentlikku õhkkonda, ostsin Maximast sampat ja viinamarju aga päris vaba õhkkonda ei saavutanud. Marco põdes igat liigutust tema kordatehtud korteris ja mina tahtsin aga läbumeeleolu tekitada. Panin küünlad inimestega segi voodisse aga siis tekkis paanika, et küünlad on voodi jaoks liiga kuumad. Janno ja Marco tühjendasid küünlatopsid kraanikaussi, mis selle ummistas. Õnneks suutsin selle likvideerida. Marek ja Jana olid muidu lahedalt tüüned, Fideelia ka.

Kell 17ks sõitsin galeriisse, seal oli Epp Pilve sünnipäev-näituse avamine. Rahvast oli päris palju. Tegin Eppuga avaliku intervjuu, vaatasin tema performanci (seotud silmadega katsus publikut, köitis end klaveri külge ja  mängis pimesi sellel.

Sõitsin koju, kuna Laglele tuli külla kallis Eriline Külaline, keda ta polnud näinud 12 aastat ning kes osutus suureks laste lemmikuks samuti.

1 comment:

Sol said...

Hoolimata keelebarjäärist : ) Nii tore, et minu suureks kasvanud hoolealune Saksamaalt tahtis oma lapsehoidjat ja tema lapsi vaatama tulla!!!