Wednesday, October 5, 2011

29.09.11 Marco Tasane

Läksime õhtul Marco Tasase sõbra Janno poole. See oli väga tavaline paneelikakorter raua tänavas koos sektsioonikappide jms. Marco võttis meid uksel joviaalselt vastu ja isegi mina kallistasin teda. tegelikult nägime üksteist nii lähdedalt esimest korda, kuigi Lagle tunneb Marcot 15 aastat, mina ja Lagle oleme koos olnud 12 aastat. Ja Lagle on marcoga viimasel aastal päris palju suhelnud.

Toas oli veider seltskond. Seal oli väga tavalise välimusega noormehi, pikajuukseline Argo Ambos, mingid seisvad neiud, üks 40-ndates tuttava raadiohäälega mees. Kõik olid justkui krambis ja sünged ning vahtisid hoolega telekat. Ainult Marco üritas tuju üleval hoida. Ta on hea huumorimeel ja ta vist, nagu minagi, hindab seda teiste puhul üle. Kristallkausid olid mingid paberitükid. Lagle kahvatus ja sosistas: "See on Marco lemmikmäng, ta loosib ülesandeid!" Seep ta oli, varsti loosis ta meestele midagi piinlikku.


Mulle tuli varsti paberitükk: "Musta nahktagiga mees peab tegema 50 kõhulihaseharjutust". No OKi. Lagle istus mu jalgadele ja tegin ära. Polnudki väga raske.
Suhtlesin blondi, kaameraid käsitseva neiu Maarja Järvega, kes rääkis kuidas ta Istanbulis sealse
peika juures käib. Lagle pakkus ennast kaasa aga lubas lapsed kaasa võtta. "Isver, 3 last!!! Eeeii!!" pööritas Maarja silmi.
Marco rääkis, et Crystalina Elith oli jälle sattunud mingisse avariisse aga jälle pääsenud tervelt, samas kui ta "noh, sõber" on raskete vigastustega haiglas, Elith voodi kõrval.
Marco valmistuis vaikselt esinemiseks, lasi Anna Pivovaretsil endale ja taustatantsijatele meiki teha.
Mina võtsin peale siis naistantsija, Maarja Järve ja Argo Ambose ja sõitsime Genklubisse (üritus Miljoniküte). Saime tasuta sisse. Liisi Laineste oli seal juba pikalt oodanud.
Läks aega aga kui Marco kontsa alumises saalikeses pihta hakkas, siis see oli kogemus, mida ma polnud kunagi saanud. Marco esines põrandal DJ puldi ees, teda polnud õieti nähagi. aga mu ümber möllasid ja röökisid u. 20aastased naised, peksid mind kui ette jäin, kisasid "Issver, seal Marco, pean tema juurde pääsema!!!" Ma lõpuks põgenesin mingi diivani otsa koos Lagle ja Liisiga.



Pärast õnnestus mul Marco fännidekamba küüsist päästa ja koos Maarja ja Pivovaretsiga Annelinna sõidutada. Marco oli väga tagasihoidlik ja pidas naiste hüsteeriat pigem naljaks.

Kui Marco oli maha pandud, siis sõitsime Laglega Ihaste teele. Seal müstilise Luunja kuma ja tartu tulede hulluses tegime autos teadagimida. Väga ilus.

6 comments:

Morgie said...

nunnu. Marco on nunnu. Crystalina on ka nunnu.

133Euri said...

sry margus kuid rõvedus ei mängi välja. Mul on kahju kuid sa oled sotisaalpornograaf

Fideelia said...

Ooo, kujutan ette kui kadedaks teid laglega võib teha mu elukoht Luunja tulede valguses. Jah, siin on müstikat ja kõike. :)

Morgie said...

No ma ei tea, iga inimene on ja võib olla omamoodi, niikaua, kui omamoodi olles ei rikuta teiste õigusi, on ju igalühel õigus ennast väljendada, minu meelest oli seekordne väga südamlik postitus. Mitte midagi rõvedat.

133Euri said...

Näikse et tunned oma publikut paremini! Rõvedus mängib suurepäraselt välja!
Sry ma olen lihtsal vales kohas.

13er said...

Ma ei saa aru, mis siin rõvedat on? Inimesi on erinevaid. Kõik ei mahu kitsastesse raamidesse, sellega peab harjuma. Marco auks peab ütlema, et ta ei kasuta oma võimeid kuidagi kurjasti ära. Naisi ei küti, kedagi ei mõnita.