Tuesday, October 18, 2011

18.10.11 teadaanne

Kuna jube palju on olnud tüli, anna teada mõned asjad.

1. Ma jäädvustan selle blogiga mu isiklikku ajalugu. See mis toimub minuga, saab osaliselt kirja pandud. Inimesed, kellega ma suhtlen, saavad sageli jäädvustatud ja oma nime all. Sündmusi jäädvustan nagu nad on, välja ei mõtle.

2. Kui inimestele ei meeldi, et ma neid siia jäädvustan, jääb kaks võimalust. Kas 1) üldse minuga suhtlemist vältida. 2) kohe mulle mainida, et soovivad olla blogis mitte oma nime all.

3. Kui inimesed avastavad, et on minu blogis mainitud ja see neile ei meeldi, siis saavad nad mulle sellest (viisakalt) teada anda (marguskiis@hotmail.com) ja nad saavad endale pseudonüümi. Olen seda korduvalt teinud ja teen edaspidigi.

11 comments:

Fideelia said...

Selge jutt. Tänx.

Rents said...

Ka minu meelest igati mõistlik ja tore, et selle selgelt formuleerisid.

Anonymous said...

À propos, see ei ole esimene kord seda lahtiütlust siit blogist erinevas sõnastuses lugeda.

Morgie said...

Sellest oli juba ammu juttu, mitu korda. Korduvalt ja korduvalt olen ma sulle öelnud: ära kasuta oma postitustes minu päris nime. Aastaid on sellest räägitud
Sa ignoreerisid seda. Ja kasutasid ikka minu päris nime, ise teeseldes, nagu oleksid sa seda muutnud. Ühe tähe äramuutmisega - keda sa sellega lollitad? Selline asi on tõepoolest kergesti lahti muugitav.

Sinu praegune postitus on silmakirjalikkuse tipp.
Tänu sinu laamendamistele mul tõepoolest ei ole enam internetis privaatsust.

Ainuke asi, mis olukorda veel parandada võiks, olek see, kui sa kõik need ühe tähe võrra muudetud pärisnimed muudaksid nendeks nimedeks, mida inimesed ISE netis kasutavad. See oleks AINUKE teguviis, mis võiks veenda inimesi sinu kavatsuste siiruses.

Telc
Näita, kuskohas on siin blogis eelnevalt juttu olnud, et andke teada, kui teile ei meeldi siin oma päris nimedega olla? Pole sellist.
A propos oled sa samasugune silmakirjatseja nagu Kiis.

Morgie said...

Ma ei pea vajalikuks sellest viisakalt teada and,a sest viisakalt olen ma kunagi ammu sellest juba teada andnud. Kuna see ei mõjunud, jääbki ainult ebaviisakas võimalus, mis teha.

13er said...

Kärt, sinuga olengi olnud juba kaua väga ettevaatlik ja minu blogist võib heal juhul teada saada, et mingil päeval olid sa mingis kohas. Sulle ei meeldinud pseudonüüm Kärt Miki, sulle ei meeldinud Kärt M, sulle ei meeldinud ka Morgie. OK, ma võin midagi neljandat ka välja mõelda, kui suhtlemine oleks normaalne. Aga ei ole. Sa ei ole sel teemal mitte kunagi viisakalt ja normaalselt suhelnud, ALATI, kordan ALATI, kordan ALATI sõimanud ja ähvardanud. Iga loll saab aru, et sellise suhtumisega lihtsalt ei jõua mingite norm tulemusteni, ainult viha ja vaenuni.

Morgie said...

Sa ei ole kasutanud siin minu seda pseudonüümi, mida ma ise kasutan. Sa kasutasid seda ainult sel kujul: Morgie aka Päris. Nimi. Sealt korjasid minu kohta kondi üles meie kõigi sõbrad I+I ja närisid seda väga kaua, väga pahatlikult ja väga vastikul. Ja see, vabandage väga, oli otseselt sinu teene. Mujalt poleks nad sellist seost leidnud. Ja see oli pühjuseks, miks ma nõudsin "Suvalise pildi" mahavõtmist.

Sinu praegune kommentaar on täpselt samasugune minu privaatsuse rikkumine nagu kõik eelnevad, ja veel hullemgi - sa paned ühte kommentaari kokku nii minu pseudonüümi, kui need ibarad moonutised, mida sa ise pseudonüümideks pead, kui ka päris nime. Tänu sellel võib iga googlet kasutada oskav inimene, olenemata tema motiividest, viia kokku nii minu päris isiku kui pseudonüümid.
Sa oled seda teinud ka enne.
Sa oled seda teinud varasemates postitustes ja kommentaarides.
Võid sa tõesti, käsi südamele pannes, vanduda, et mind ei ole võimalik siit goolge kaudu leida?

Ma ei usu, et võid.
Kahju, mida sa oled juba tekitanud, ei ole enam heastatav.
See ongi põhjus, miks ma olen sinu peale vihane.

Morgie said...

Ja esimene pöördumine sisuga: võta minu nimi maha - see oli viisakas. Õigupoolest käis see Lagle kaudu. Kui tema ütles, et "Mis ma teha saan, Margus ei kuula mind" - siis ma loomulikult vihastasin. Siis olid sa sõimu juba ise ära teeninud.

Muuseas on see asi, mida Lagle on pidanud sinu kohta palju kordi ja paljude erinevate asjade kohta ütlema: "Ma olen sellest Margusega rääkinud. Ta lihtsalt ei kuula mind. Räägi ise temaga"

13er said...

Kõva konspiratsioon küll, endal oli Morgie juures enese foto täies hiilguses, kust mina teadsin et sa nii kõva põrandaalune oled.

Jah, miks sa ise normaalselt minuga ei suhtle? Mis Lagle siia puutub? Mu kontaktid on sul täiesti olemas. Jah, tõesti, kui inimene ei suvatse minuga otse suhelda, siis teda ma ka tõsiselt ei võta.

Hundioru Nirti said...

Irw. Ise ütled, et ainus võimalus mitte saada blogisse raiutud ongi sinuga suhtlemist vältida, samas kui seda tehakse ja/või sind kuskile ei kutsuta/kuskilt ära saadetakse/sulle ei helistata, siis järgneb selline kommentaar, et "Ma ei võta tõsiselt inimest, kes minuga otse ei suhtle!"

Kind of creepy.

13er said...

Küll sa oled tark, Nirti.

Minul polegi mingit huvi Morgiega suhelda, ta ise on aastaid Lagle tähelepanu ja seltsi luninud ning ma olen vahel lihtsalt kaasas käinud.