Monday, October 17, 2011

17.10.11 hammas korras, Crystalina lahkumine, doktoriseminar

Jätsin lapsed CE hoolde ja läksin loodetavasti viimast korda tudeng Istvan Lakatõši juurde. Ta on küll väga ilus noor mees aga tema katse teha minu silmahambast oma magnum opus oli pigem juba tragikoomiline ponnistus. Hammast parandas elik täitis juurt aprillist saadik. Keskealised naised teevad sama töö ära paari korraga ja kokku tunni ajaga. Ma olin sellele pisikesele silmahambale kulutanud oma 20 tundi, palju valu ja üle 400 euro. Lakatõsh paningi koos ühe teise venekeelse noormehega lõpliku plommi ja ehitusmehe jõulisusega lihvis selle vaabapuru pilve sees aga suure vaevaga siledaks.
Läksin Lastekasse CEle fotoplaati tegema märkasin oma blogi vaadates, et otse loomulikult oli Kärt M laamendama kukkunud, kuna olin eile pannud blogi lõppu lingi Marco lõbusale videole kus ta parimad tuttavad ja sõbrad, milles kiirelt käisid läbi fotod tema omapärastest pidudest läbi 20 aasta. Redigeerisin linki ja hilje kustutasin üldse ära.
Ostsin turul uued prillid, sellised suuremad. Kodus CE põõnas koos PI ja PR voodis, näitas oma läpakast neile "Yogi Bear" multikat. Hiljem tuli ta üles ja peale sööki vaatasime iidvanu videosid VHSdelt, näiteks Elgitha Zeno ja Martiiniga aastast 1996. Kahjuks ei leidnud videot, kus ma Laglet esimest korda nägin. Oli meeldiv vestlus erinevatel teemadel, CE proovis PR-le mässut panna (pani tagurpidi). Aga lõpuks ta pidi siiski lahkuma, kuna kodus "ahjud vaja kütte panna".
Viisin lapsed Juta juurde ja kihutasin doktoriseminari. Seal istusid seina ääres Tannberg, Pajur ja . Jäin 20 min hiljaks. Keegi rääkis paavsti nõudest, et Eestimaa tuleb Taanile anda, kuigi ordule oli see pohh. Tormasin teksti välja trükkima, arvutiklassis istus ka Sirje Arras, kes tahtis mult 10 eurot.
Rääkisin om doktoritööst aga lõpuks tuli välja, et mu kirjutis ei sobinud. "polnud artikkel".

Õhtul tõin lapsed ära. Lagle oli pahur, kuna Kärt M oli teda sõimanud ja Marco oli palunud mind paluda, et ma lingi videole kaotaksin. Aga muidu oli õhtu sume ja mahe, kallistusi täis.

28 comments:

Anonymous said...

Imetlen siiralt Lagle ja Marguse kannatlikkust ja taluvust!

Rents said...

Imetled selle puhul, et nad suudavad kannatlikult kuulata seda, kuidas inimesed paluvad neil mitte neid kujutavaid fotosid/videosid täisnimedega netti panna? Nojah, võib imetleda küll, aga lihtsam oleks varasematest kogemustest õppida.

Mulle ei meeldiks isegi see, kui keegi minust suvalisi sünnipäevapilte täisnimega netti paneks, sest mul ei ole vaja, et see oleks esimene asi, mis personalijuhile internetist vastu vaatab, kui ma tööd otsima hakkan. Piisab sellest, mida ma ise sinna lisanud olen.

13er said...

Rents, parem on elada nii, et sa oma elu pidevalt tagantjärgi ei häbene.
Täiskasvanud inimesed peaksid seda suutma. Kui ei suuda, siis peaks oma elu üle natuke järele mõtlema.

Kus mul need legendaarsed häbifotod siis on? Lingi aga. Mingi psaiko märatsemine ei näita, et need tegelikult olemas on.

Morgie said...

Ma seni ei teadnudki, et Lagle minuga suheldes kuidagi kannatab või nii, mulle on miskipärast jäänud mulje, et Lagle tahab minuga suhelda. Ju ma siis sain valesti aru, palun väga alandlikult vabandust.
Margust, ja seda, kui osavalt on ta ennast elus sisse seadnud, on Telc muidugi juba mõnda aega imetlenud.

Morgie said...

Oi Rents, nüüd sa said Marguse demagoogia täie jõuga. Kas said valgustatud?
Margus, sa oled ise külluses teinud elus asju, mida sa PEAKSID häbenema. Vähemalt minu arvates. Kuidas sulle meeldiks, kui ma neid oma blogis käsitleda võtaksin?

Rents said...

No seda videot ma nägin eile. Ei tahaks enda kohta sellist näha. Aga ma olen üldse üsna suure privaatsfääriga ja eelistan ise valida, millised pildid minust internetiavarusi kaunistavad. Aga kui keegi mu saunas fotoka välja võtaks, olen üsna kindel, et mu mees annaks selle talle tagasi kolmes osas.

13er said...

Olen teinud küll jah. Ja pole kõige üle uhke ka. Aga sa hakka pihta, mul on Laglega kõik ära räägitud, vähemalt tema ees polemidagi varjata ning muu pole oluline. Igasugu pilte on ka minust netis piisavalt, nii riides kui ilma.

Minul pole Morgie personaalse minevikuga mingit asja ja mingeid müütilisi häbiväärseid pilte Morgiest pole ma kunagi netti pannud, see on ta enese vaimuhaige luul. Kunagi ammu panin mingi tavalise foto ja siis oli ka kohe kisa lahti. See video, millest ta kogu aeg jaurab oli mingi suvaline pereüritus.

Samas kui ta ise manab ja sõimab teisi inimesi kergesti äratuntavate pseudonüümide all, siis on see jube ilus ning normaalne? Naerukoht.

Morgie said...

Telc, kes ise ei luba enda privaatsfääri ühelgi inimesel "tungida", ei peaks tõepoolest imetlema inimest, kelle meelest on teiste eraelu avalikustamine täisnimedega tema põhiõigus ja see, kui ma sellest vaimustusse ei satu, nende põhiõiguste räme rikkumine.

Telc unustab Margusele aplodeerides ära, et ta oma poeg kuulub ka nende inimeste hulka, kelle privaatsfääri Margus luba küsimata ohustab.

13er said...
This comment has been removed by the author.
13er said...

See saunajutt on VALE. Keegi ei käinud tol tol ajal saunas. Sauna köeti. Ma filmisin lapsi aias mängimas.

13er said...

Rents, seda eilset videot ei teinud mina.

Morgie said...

ee... Margus? kas sa natuke liiga hoogu ei satu? Ma pole öelnud, et sa oled minust mingeid häbiväärseid pilte netti pannud. Vaata, niipalju ettevaatlik olen ma küll olnud, et mingeid häbiväärseid pilte pole SINUL lubanud teha.
Video kohta seesama.
Kui sa kohe aru ei saanud, siis ma kordan:
mulle ei meeldi et sa üldse minust mingeid pilte või videoid netti üles paned. Mitte mingisuguseid
Sellepärast, et sa teed neid pilte minust hetkil, mil ma EI VALI avalikkuse ees esineja rolli, sa teed neid pilte ja videoid puhkehetkil. Minu privaatsetel hetkedel. Ja mitte ainult minu. Tuletame meelde, et selle siivsa jõuluvideo peal oli terve hulk teisi inimesi. Sellest sai lõpuks, muuseas, üsna kole ja ilma igasuguse kunsti-ning ajalooväärtuseta video, aga ma pole öelnud, et selles oli midagi roppu. Ma ütlesin, et mulle ei meeldi, kui sa midagi sellist ilma minult küsimata netti paned ja võta maha.

On imelik, et privaatne võrdub sinu jaoks automaatselt ropuga. Ja ropp alastusega - just sinu enda peas. Sest sa ise tood seda seost välja siin pidevalt.

Katsu aru saada, et teiste inimeste privaatsfäär hõlmab natuke rohkemat, kui alastus või roppus, ja kui sa sellest enne aru ei saa, siis pärast vastava märkuse tegemist oleks ikkagi kohane juba taibata.

Nüüd eh, Lagle loomulikult teab kõike, mida mul sinu kohta rääkida oleks ja just ainult Lagle pärast olen ma jätnud rääkimata nii mõnegi vastiku asja. Ma tõepoolest ei arva, et minu jutud võiksid kuidagi Laglet mõjutada. Küll aga võivad need mõjutada avalikkust. Noh, aga sul ju ei ole midagi häbeneda, sest inimene peaks elama nii, et tal ei ole midagi häbeneda, eksole.

Morgie said...

Nüüd kõnealune eilne video, mille kohta kõik asjaosalised tegelikult väga hästi taipavad, et sina seda ei teinud, vaene väike Margus -
ei tõesti, sina olid kõigest see inimene, kelle blogisse see video koos osalejate täisnimedega ja üleskutsega need inimesed videolt ÜLES LEIDA ise üles lipsas. Mingi viirus või? Vaene väike Margus...

13er said...

Jajaa, taipasin isegi, sattusin hoogu selle video linkimisega ja võtsin maha. Vabandan südamest.

Kui sa arvad, et paari aktifotoga minust ja seeniormodellist Vallist koos embamas (need pildid su käes ju on ja nendele sa ju vihjad) sa nüüd ühiskonda raputad, siis veits eksid. Sa pole esimene, kes mind nendega ähvardab.

Ma ei kavatse blogikirjutamisest loobuda selle pärast, mõnel nii jube paranoia peas, et keegi ei tohi teada, et ta viibis mingil päeval mingis kohas.

Fideelia said...

Igal inimesel on OMA PÕHJUS, miks ta ei soovi mingit fotot enda kohta näidata. See ei ole enamasti häbiväärse teoga üldse seotud. Mina ei näitaks enamusi pilte, mis mul kõvakettal on, sest need on liiga tavalised, argised pildid, kus ma ei ole alati ka kõige kaunim ja värskem. Igaühel on oma kiiksud, kes kardab et ta on pildil paks, kes et vana ja kes, et hoopis liiga noor. Inimesed tahavad ise valida, mida maailm neist teab!

13er said...

Muud "vastikud asjad" on juba puhtalt juba sinu enese aju sünnitised. Kaasa arvatud need näppimisejutud. Sorry selle ühe korra nalja pärast (ja see grupiseksijutt on nüüd küll mulle vägagi uskumatu, väga kahtlane väide, sa ajad mind kellegagi sassi).
Aga loodan, et edaspidi me ei kohtu. Naudi koos Kaarnaga parem Maris Knuudi padjaklubi siivsat ja moraalset seltskonda. Seal näpi sind keegi.

13er said...

Fideelia, siis on parem kui sa minuga enam üldse ei suhtle. Ma olen aastaid seda päevikut pidanud just jäädvustades oma isiklikku ajalugu ja ma ei kavatsegi kõigi käest üle küsida, kas ma võin kirjutada, et ta on minuga ühes ruumis viibinud. Ela hästi!

Kudzu said...

Mul ei ole midagi selle vastu, kui Sinagi meie Padjaklubi siivsatel üritustel osaleksid ja lisaksid omalt poolt natuke vürsti ning mõningase koguse siivutust. Ma ise olen oma elus teinud piisavalt möllu, et nüüd vanast peast siivsaks muutuda, kuid heast naljast ja värskest energiast ei ütle ma kunagi ära.
Tervitades
MK

Anonymous said...

Tjah

mul ei olnud päeval aega, nüüd loen siis vastukajasid.
1. Lugege uuesti mu kommentaar läbi.
2. Milliseid pilte või videosid on Lagle teistest üles laadinud?
3. Väga nimme kirjutasin ma ka kommentaari uue postituse alla mitte selle eelmise märatsemise otsa.

Ma tõenäoliselt ei suuda ka edaspidi siin operatiivselt diskuteerida, sestap kui kellelgi on minu kommentaaride osas probleeme, paluks privas pöörduda.

Morgie said...

Margus Kiis, võta minu nimi sellest postitusest kohe ära!!!!!!

See, kes internetis laamendab ja inimeste privaatandmete kallal omavolitseb, oled sina ise.

Morgie said...

Mis kuradi paar fotot sinust ja seeniormodellist Vallist Margus? Mul oli foto sellest sinikast, mille sa mulle virutasid. Kas tahad oma aukliku mälu parandamiseks meili peale seda pilti?

Morgie said...

Telc, sul on mingi probleem või? Kes ja kus on öelnud, nagu oleks Lagle mõne video kuskile üles pannud?
Talitse oma fantaasiat.

Kiis... näpistanud oled sa mind rohkem kui üks kord.
Olen näinud sind intiimsetest kehapiirkondadest ilma luba küsimata näpistamas ka teisi naisi. Ja olen kuulnud, et see ongi sul tavaline komme. Kas selline käitumine ikka sobib ühele... õpetajale?

Mis puutub grupiseksikutsesse. Jah. võibolla ma tõesti sain valesti aru ja see, kui sina kutsud mind lahke häälega sama teki alla, kus sa oma naisega oled ja teda parajasti kabistad (mis on täiesti okei, kabistage nii palju kui kulub) ilmselt on tõesti liig arvata, et kui sa mind sama teki alla kutsud, siis on see grupiseksikutse.
Või kui sa hakkad oma naisega seksima voodis, mille te olete minu jaoks olete üles teinud ja ma hämmeldunutl mõtlema jään, et kus kurad ma nüüd magan ja sa selle peale magusa häälekesega ütled, et tule meie juurde, sa ei sega meid... ei see vist ka ei ole grupiseksikutse. Ilmselt mitte. Ja kui ma siis ütlen, et pole viga, ma magan hoopis lastetoas, siis ütled sama magusa häälekesega: aga sa võid pealt vaadata... mida ma ei tahtnud teha, tänan pakkumast.
See toimus möödunud kevadtalvel, kui ma nüüd õigesti mäletan. Ja ju ma siis sain valesti aru, jah..
aga iseenesest ei toimunud siis mitte midagi inetut. Mulle tehti ettepanek... ookei, ütleme, varbaid soojendada või siis seista ja pealt vaadata - ma ütlesin ära ja sinnapaika see ais jäi. Kõik oli kena ja viisakas.

Kena ja viisakas EI OLE sinu komme inimesi ette hoitamata näpistada intiimsetest kehaosadest ja kui sulle öeldakse:ära tee" siis üksnes lollakalt itsitada.
Ja eriti halb, kõige halvem komme sul on postitada oma blogisse inimeste kohta vastikuid, halvustavaid ja tõde moonutavaid kirjutisi, kasutades nende inimeste päris nime, mille sa justkui oled "asendanud pseudonüümiga"
No keda sa lollitad.
Oh sind silmakirjatsejat.

13er said...

Ohjah, ikka ülehindan inimeste huumorimeelt.

Väga kahtlen, et olen sind rohkem kui korra näpistanud. Väga kahtlen.

13er said...

Oleme sinuga kakelnud küll, mäletan hästi.

Morgie said...

Jah, olite mul külas, tekkis tüli (ei mäleta enam, millest) ja sina ühel hetkel lihtsalt virutasid. Siis seisid sa minu ees, silmad punnis, ja karjusid: eks löö mind! Eks löö mind kui tahad! Eks löö mind, kui tahad!
Palju kordi.
Mina vastasin: Ma ei karda sind! Ka ilmselt mõned korrad.
Siis jooksid sa korteriuksest välja. Vist võtsid võtme ka kaasa - ei mäleta. Või siis oli välisuks enne lahti.

Minu õlal oli pärast räige sinikas. Lagle palus, et ma ei kirjutaks sellest oma blogis. Ta on palju kordi palunud, et ma ei kirjutaks mõnest sinusse puutuvast asjast oma blogis. Ma olen siis jätnud kirjutamata ka. Laglel pole tõesti vaja, et ta mees täiesti töötuks jääks, nii ma mõtlesin. Ja kuida saab õpetajana töötada inimene, kellel on kombeks nii käituda - ja pidada seda veel heaks naljaks?

13er said...

Millegipärast omaenese käitumise koha peal on sul suur must mäluauk nagu alati.

Sol said...

Ma mäletan väga hästi :( sest mina, A ja väikelapsed olime kõik juures.
See oli väga jube ja te mõlemad käitusite äärmiselt agressiivselt ja vägivaldselt. Muidugi on MK rohkem süüdi, sest tema ju lõi ja seda ei õigusta miski, aga KM käitumine enne seda oli äärmiselt õudne.

13er said...

Tegelikult oli see väga nõme juhtum ja kahetsen seda siiamaani. Ning pole mul midagi end õigustada.