Tuesday, December 21, 2010

21.12.10 seatapp ja kingimokijooks

Sõitsime Laglega ja PR-ga mööda lumist-libedat Tartu-- tema sõbrantsi Piret Treimundi kasuvanemate maakoju. See on seakasvatustalu ja seal tapeti neid. Istusin kõledas kergelt haisvas toas ja vahtisin telekat, hea mitu tundi. "AlloAllo" oli naljakas, see osa, kus üritatakse Klinkerhoffenit kolmel erineval viisil tappa. Eriti see koht, kus Rene kõrtsus algul rahvas laulis "Marseljeesi" ja siis kui sakslased äkki sisse astusid, mindi sujuvalt üle "Deutchlad Über Allesile". Lagle käis PR-ga väljas, vist seatappu või selle kõrvaltoiminguid vaatamas.

Peale Tartusse naasmist ja pere koju viimist asusin ühe kindla kingi meeleheitlikule jahile. Seeoli TT igatsetud roosa mänguarvuti. Käisin Lõunakeskuses, Bauhofis, Kaubamajas, Zeppelini Maximas. Nägin mõnda mudelit aga kõik olid koledad ja jube kallid. Lõpuks Edenis Puhhi poes sain lõpuks roosa ja nunnu ja suht arusaadava hinnaga asja.
Masendav.

1 comment:

Sol said...

Sa oled Hea Isa : )
Mina küll poleks plika tujude ehk selle mänguarvuti pärast nii palju vaeva näinud.
Sa ei saa selle eest mitte midagi vastu, isegi mitte tänulikku pilku või sõnu "aitäh issi". Ta arvab, et selle tõi jõuluvana.