Tuesday, November 16, 2010

16.11.10 vinüülid, mis võtsid kuulmise



Jokutasin kella 13.30-ni, enne kui välja läksin. Otsustasin Piret Paasile juubeli puhul kinkika selle kummalise foto (skulptuurist), mille peal on vaevumärgatav vinüülplaadi träkk. Kuulasin selle ära. Sahina seest kostis leedukeelne 50-ndate stiilis šlaager.

Kavatsesin haigele Tegovale külla minna, helistasin aga ta ütles, et tulgu ma homme ateljeesse. Kavatsen talle kinkida omapärase NSVL ajakirja Krugozor aastast 1973, popstiilis nähtus, kus sees 7-tollised lastikplaadid. Popplaadid on kahjuks välja lõigatud aga veidrad muud plaadid on alles. Näiteks plaat reportaazh-lauluga.
Enne Lastekasse minekut käsin TÜ raamatukogu kõrval asuvas vanaelektroonika poes. Ostsin LP-vinüüli, kus Peeter Volkonski loeb Joh. Barbaruse luulet ja suure EP, kus peal pioneerilualud. Seal olid müügil ka tillukesed "suveniir"-vinüülid, Alla Pugatshova ja Grustsenka lauludega aga mul polnud sularaha kaasas.

Lastekas foto/video tunnis lasin tüdrukutel dialooge filmida (ttemaks Roosa panter). Vene tüdrukud olid väga aktsioonis.

Õhtul käisime TT-ga Auras. TT ei tahtnud eriti torudest lasta. Aga ujus "kärestikus" ilma abivahenditeta nagu nalja.

1 comment:

Sol said...

Ma ei tahtnud küll üllatust rikkuda, aga lohutuseks. Sulle ma ostsin kohalikust toidupoest kõik nilbete ja roppude piltidega postkaardid. Suveniirideks.Peretraditsioonide jätkamiseks.