Wednesday, May 25, 2011

22.05.11 Alatskivi maja juures

Viisime lapsed jälle Aivari poole (Lagle idee). Kui sõitsime aga välja Räpina maanteele , sai benss otsa. Ma olin eelmisel päeval võtnud 4 liitrit paaki enne teistkordset Aivar poole sõitmist. Kütus ei saanud otsas olla mingi 20 km sõitmisega, seega pidi mingi jama olema.
Igatahes vantsisime kanister näpus mõni kilomeeter edasi teeristi Olerexi, kus on alati üsna problemaatiline bensiini võtta veidra teeninduse ja klientuuri tõttu. Nii ka seekord. Ainsa 95se tankuri juures seisis sinine pikap mootorpaat treileril ja kabiin täis mitte eriti kaineid noori. Ja nad seisid kuni kõik said oma krõpsud ja joogid ostetud. Keegi läks nendega õiendama aga üks kutt vastas, et "Enne pidime meie ootama, oodake nüüd teie..."
Lõpuks saime kanistri täis.

Alatskivi maja oli OK aga elektrikilp oli ära varastatud. Naabrid jälgisid meid hoolega, Trimmerdasime mitte eriti kõrget rohtu ja katsime uuesti köögiakna vineeriga.

2 comments:

Fideelia said...

LOL, need autojamad meenutavad kahtlaselt juba Immar Puuni autojamasid. :) Kas teil on päris oma maja Alatskivil? Vinge siis ju. :)

Jakobi Galerii said...

On, küll, lisaks ka natuke vaba maad (4 ha), kus saaks igasugu asju korrdada, kui keegi viitsiks. ;)
mkiis