Thursday, October 15, 2015

15.10.15 Kunstikool Aparaaditehas

Neljapäev kunstikoolipäev. Hommikul Janika Semojonoviga toy-gruppide analüüsid 405 klassis. Anna, Lea, Merike, Helena, Kati olid kohal. Täitsa muhe.
Peale vaheaeg õppisime barcodet ja kaanekujundust. Kuna olin ERMi kaanekujundust nii palju teinud, siis eriti ei süvenenud.
Siis Ahhaasse. Alla letti kutsuti Mihkel Sild, kes mind tagaruumides tutvustas ehituspoiste Kräšši ja Katastroofiga ja üleval projektijuhtidega. Mind veeti kohe vaatama evakuatsioonoplaani, mida ma peaks korralikuks tegema. Oeh...
Kell 13 Aparaaditehases pid olema "laste" toy gruppide esitlused. Kolasin terve Apraaditehase läbi, enne kui märkasin, et räpast silti "Kunstikooli õppeklassid". Siis ronisim 3. korrusele ja alla tagasi, igal pool kohtasin remondimehi ja uhkeid disainibüroode silte. Läheb tihedaks.
Siis märkasin ühel tolmusel uksel pisikest Kunstikooli silti ja voila, seal ta oligi, Kunstikooli liidrid  koos õpilastega istusid auditooriumis.
Esimest ma ei  kuulnud aga teise rühma idee oli hakta tootma pusasid elik dressipluuse, millele on lauamängud peale trükitud. 60 euri tükk koos laseriga puidust lõigatud nuppudega.
Kolmanda, neidudeduo idee oli käsitsi, markeritega kujundada muusikainstrumente.
Neljanda,  jälle neidudeduo cooli mustvalge pauerpointiga näidatid  idee oli toota "suurematele" naistele kleite. Neil oli isegi modell koos sinise kleidiga kohal.
Pärast läksin Kunstikooli praktikalepingut sõlmina ja parandasin ERMi raamatu fotosid.
Lastekas polnud muud kui mind nimetati lohakaks ja laisaks väimeheks. Kohtusin Üllarit asendades armsa 4b klassiga feat Pokinen.
2A oli väga lõbus ja ei tahtnud tundi ära lõpetada.
Õhtul FB vestlus Elgaliga rikkus tuju

No comments: