Friday, February 25, 2011

25.02.11 värdjas

Ühe päevaga sain teada, et ma olen meesšovinist, naisepeksja, egomaniakk, "muda", pervert. Super.

7 comments:

kaaren said...

Kas sa pole ikka veel jaganud, milles värk?
Ning minu väljend "muda" on seisund, mitte isik. Sa peaxid seda teadma. Palun ära esita oma tõlgendusi teiste väidetena. Qs öeldi taolisi sõnu nagu värdjas jne?
Plogi on muidugi igayhe isiklik ruum, qid seda peetaxe siiski teatud suhtluskanalina.
Ma mõistan su viha, qid mitte pidevat suhtumist, ka selles plogis väljenduvat, eranditult mina-mina-mina. Pole vaja ocida mistahes elus ette tulevast asjast räigeimat solvangut, vaid yritada kommunikeeruda. & hoiduda agressiivsest ohvripoosist, mis yhe mehe juures tundub pehmelt öeldes ebakyps.
Kui sa tahad suhtes hea olla, siis tasub mõelda, et suhe pole aint paar elu aspekti, muretu söök-sex-esinduskäigud. Ka olme eeldab just nimelt loomingulist koostööd. Q teisel on pidevalt vaja ebameeldivusi neelata, siis juhtubki aeg-ajalt plahvatusi, kõigil, muide.
Sul & mul on erinevad silmad, me näeme täiesti erinevaid maailmu. Aga ka minu maailmas, qs ma olen ise Macho (mõned ka ei muutu), Qnn & Rahapaja Ylemus, võetaxe teiste probleeme qlda.
Ma arvan, et sa oled veidi aspergerlik isixus. See ei ole isetäituv ennustus, vaid väike qnstipärane eripära. Mis ei tohi muud varjutada ega muutuda sind v teisi kahjustavax dominandix. Usun, et sa oled inimliqse mõttes võimeline enamax, a mis neid võimeid takistab?
Q viimast suurt vaielungi mitte arvestada, siis oled sa, mees, või sees. Su naine toetab su värke & ettevõtmisi, axepteerib asju, mida enamus inimesi pikemat aega ei talux, & hooliceb osqsliqlt ning visalt olme eest. Sellist Soli-pärast kannatlikqst komplektis terava mõistusega kohtab harva - enamasti hea teenija on loll nagu lauajalg & muutub aja jooxul talumatult tigedax: samas q ylitark naine soovib tegelda oma vaimsusega & jätab olmemugavused kaugele tagaplaanile. Ma olen neid 2 varianti näinud enam q kyll, ise esindan var 2 e isiqt, kes peeglipoleerimisele eelistab poliitikaalast lugemist.
Pole olemas mina-mina. On mina & sina. Vahepeal võix olla ka sina & mina-variant. Ka nendes suhte osades, mis on rasked, räiged & ebameeldivad.

kaaren said...

PS. Olen samamoodi rumal tõbras, nagu paljud teisedki. A mu abikaasa axepteerib seda, ning tema kannatlikqst & sallivust ma hindan & tasun samaga. Probleemid, õnnex mitte iga päev, tekivad alati just sellest, et teine on jäigalt oma asjas kinni & tõlgendab mistahes väiteid rynnaqna, mida ta siis tahtmatult ka vastu saab. Sest suhtlus on peegeldamine.
Kannatlikqs peegeldagu kannatlikqst. Kellegi hääduse ärakasutamine peab saama minu poolt teenetega, st samaga tasutud.
Äge jutlus, a ma olen põõsahvilosohv. Ei vabanda:B

13er said...

Kaarna, lähtud ainult ühekülgsest informatsioonist. Tõde oli selles vaid osaliselt.

Vihjad, et Lagle kannatab ära Aktiivi (muid "patte" ei ole mul juba ammu)? Aktiivis on enamus liikmeid tavalised abielumehed. Millegi ropuga me seal ei tegele.

kaaren said...

Loomuliqlt yhekylgse. Ma arvestasin sellega, muidu olexin Solil soovitanud soojalt policeisse pöörduda, konkreecelt vägivallateo tunnustel, mis puudutavad tervisekahjustuse, kehavigastuse tekitamise & väärkohtlemise asjus. Tegu oli kirjandusliqlt hästi vormistet emocionaalse karjatusega, mille eesmärk oli oma terviseprobleemi masendust kirjeldada, mitte qriteoohvri appikarjega.
Ei vihja ma midagi. Misse aktiiv on? Klubi? Foorum? Pole qlnudki.
Vaata, tavainimene elab nii, et käib tööl 08-17, siis tuleb koju, sööb, õpib lastega matemaatikat & kobib 22 magama. Et elatustase, laste haridus & riigi jätqsuutlikqs ei kannatax, jätab keskmine inimene, kelle eluviisi sa ilmselt ette ei qjuta, ära igasugused 8-17-22-jada segavad yritused, reisid, hobid, öise eluviisi & kaunid qnstid, ning kacub meeleheitliqlt rutiini hoida. Q peres on 1 inimene laste (teatud rutiin hädavajalik) & olmega hõivat, teine aga aktiivselt õhtuse eluviisiga & kodust väljas palju tööd, siis tekivad paratamatult hõõrumised, see on tavaline väikeste lastega peredes.
Seda annab klaarida, q te yxteist tunnete & hoolite. A ma soojalt soovitan - rohkem teist inimest qlata. Nii, et see sulle tõesti ka kohale jõuab. Nii, et teine tajub, et sa teda qlsid, et sinu arusaamine temani peegeldub.

kaaren said...

Ma reageerin alati mõnevõrra tormiliselt, q teemax tulevad qmminikacioonihäired. Qidas ta aru ei saa, et ta aru ei saa!
Ning ysnagi erinevad eluviisid panevad meid asju nägema läbi erinevate filtrite. Minu jaox on põhikriteerium liigikaaslase elu & tervise hoidmine & kaicmine, väga, VÄGA. Ka mu enda võimete & eneseteostuse, vajadusel elu, tervise & muude huvide arvelt. Tugev filter, kas pole.

Lendav said...

http://aktiiv.blogspot.com/

kaaren said...

Ei huvita.
Pagan, on veel olemas 1000000 lehte kultuuri, tehnika &m asjadega, minu jaox ei oma fyysilised teemad erilist tähcust.
Välja arvat juhul, q keegi yritab räiget siseelundite põletiqlist haava ravida söetablettide &m-ga, ning vastuväited toovad kaasa pika tõrjumise & arusaamatuste ahela. Selge, et olen ravi poolt & väärkohtlemise vastu.
Muul ajal elagu qnst, muusika & kõrged mõtted!