Monday, February 14, 2011

14.02.11 külmapühad ja naiste telefonikombed.

Ilm külm (--20), kuigi päike paistab. Aga ikka sõidan rattaga.

Minu arvates üks meeste ja naiste suurimaid käitumuslikke erinevusi seostub mobiiltelefoniga. Kuigi mobla on naistele lausa ihuliige, käituvad nad sellega väga kummaliselt. Näiteks vedeldavad seda suvalises kohas ja ei saa kätte, kui vaja. Sageli pole neil ka taskut, kuhu seda panna.
Kui mehele helistab inimene, kelle kõnet ei oodata, siis ta reeglina vastab. Naised sageli suht suvalisel põhjusel ei vasta või siis teevad igasugu trikke. Näiteks annavad mobla oma poisi/mehe kätte vastamiseks, et karune mehehääl helistaja peletaks.

4 comments:

Fideelia said...

Ära ikka üldista midagi!

Morgie said...

Rumalad üldistused tõesti. Üks teatav mr T harrastab nt järjekindlalt seda nõksu, et kui ta ei taha keerulises olukorras konkreetset vastust anda, siis ta lihtsalt ei võta telefonitoru. Üks teine isand on lasknud minul mittesoovitava naisisiku tehtava kõne vastu võtta - et noh, et naisterahva hääl peletab tolle teise ehk ära. Jne. Isegi lobisemisaja pikkus või kõne olulisuse määr ei ole soopõhine - mainitud isand T armastas küll vähemalt hiljuti pidada pikki ebaolulisi iisitook kõnesid. Isegi sama isikuga, kelle kõnesid ta muidu vältis. Jne.

Ma saan aru küll, et karuhääle omanikuna tunned sa prisket endaga rahulolu kasvõi mõttest, et sinu häälekajast piisab mõne naise kolli eemalepeletamiseks. Uu, kõva mees!

13er said...

Ei mäleta, et mind oleks selleks kasutatud.

kaaren said...

höhöhöö. mörr, öhöhh.
naised on nõme, sest nad on naised. megairw.