Monday, July 2, 2012

2--4.06.12 Jõgeval ja Renata pool

Sõitsime Jõgevale, kus toimus mingi tasuta mitmepäevane joogakursus. Crystalina oli ka seal. Hoidsin päeval Helbe pool lapsi kui naised tundide viisi joogatasid. Õhtul käisime Crystalinaga linna peal. Vägagi inimtühi, ainult Maxima ees noored lõbutsesid, lastes autost mussi. Crystalina on muutunud vaikseks. lausa mõistlikuks.
Pühapää sõitsime C autoga Põltsamaa lähedale Renata/Raivo poole. Renata oli üsna morn. Vaidlesime, kas vanad eestlased teadsid söödavatest metstaimedest suurt midagi. Minu arvates, mitte sest muidu poleks neid nii palju nälga surnud.
 Aga Raivo oli lõbus nagu alati ning targutas kõikidel teemadel. Oli sauna tõrvanud ja naftaga immutanud. Arvas, et putukad/tõugud söövad ära. Mina pidasin seda rohkem seente tööks.  Käisime saunas. Pärast mehi naised ja nemad olid seal palju pikemalt. Hoidsin lapsi kuni kõik magama jäid.
Järgmisel hommikul näitas Raivo metsas taimi ja taevas merikotkast. Pildistasin nende vana aidakese katusel maastikke.
Sõitsime tagasi Jõgevale. Lagle ja C pidid veel joogatama, mina sõitsin lastega tartu. Kuna teid parandati, kimasime suure ringiga, Tallinna mnt. lähedal, pikalt piki kaunist Pedja jõge. 

No comments: