Saturday, September 17, 2011

17.09.11 jõgeval

Sõitsime Jõgevale Helbe sünnipäevale. See oli alguses selline rahulik köögikas. Teised külalised olid väikeses toas. Lastel suures toas lõbu laialt.
Laglega käisime Endli graazhi vaatamas. Sisse ei pääsenud, kuna tabalukk oli lömmi pekstud. Sõitsime mingile Jõgeva äärelinna kummalisele külateele obskuurse tühja koolimaja juurde ja tegime autos korralikult teadagimida.
Pärast kui tagasi tulime, solvusin Lagle vihjete peale, et mu praegune töö polegi nagu töö, välja minnes mossitasin, kõndisin Pae poodi lehti lugema. Mu selja taga ostsid noored laupäevaõhtuks alkot kokku. Avastasin Vooremaas ka pildi filmitalgutest, kus me Laglea ja lastega peal oleme.
Tagasi tulles oli Helbe pool ta sõbrants Piret Männiste, kel kodus samuti 3 last. Rääkisime temaga videodest videofailide ladustamisest välikõvakettale jms. Laglega koos rääkisime ka pulmaõudustest.
Kaisu korraldas rea teatrietendusi, kus pimedas hõõguvad Kuu (Kaisu), Päike (TT) ja tähed (PI, Kaarel ja PR) hüppavad maa peale ja satuvad näiteks krokodilli suhu.
Tagasi kodus rääkisme Mariusest ja tema surmast.

No comments: