Saturday, September 17, 2011

16.09.11 loeng, perfektsed Liisi ja Jaak, tüli

Pidasin Kõrgemas oma Urbanistika sarja teise loengu, teemaks linnad Piiblis, Mükeenes ja Antiik-Kreekas. Suht uimane.
Pärast külastasin Art Is Kuku Nut avamisi Kunstnike Majas. Mind suht eirati, ainult Raimu Hanson võttis intervjuu. Muidu olid näitused väga eklektilised ja isiklikult, seda rahvahulgaga ei saanud nautida.
Lagle lastega oli Lainestete poole. Kui kohale jõudsin oli seal veel ka Liisi vanaema, kes askeldas hoolega ja pakkus mulle kooki. Lagle luges. Vanaema tahtis, et ma kruviksin lahti vana rauast kooltooli, milele oli jäetud silt "SELLEL TOOLIL ISTUS RAOUL KIVI". Keegi Kivi fänn oli selle jätnud. Aga kruvikeerajat ei leidnud.
Pärast kõndisime (Liisi, Liisi poeg, Lagle, TT ja PR) Jakobi mäele, et Kata voolimisest ära tuua. Tagasitulles rääkisime Liis noorpõlvehullustest (stripivõistlusel osalemine EPA klubis, katse parvel Peipsini sõita) ja proovisime kekata oma ullusiga aastal 1999. Et hääletasime jne. Aga Liisi teatas, et nemad Jaaguga hääletasid jõulude ajal Viini ja tagasi. See rikkus küll tuju ära. Isegi noorpõlvehullused on sel nii perfektsel paaril võimsamad.
Igatahes kodus läksime Laglega mingil täiesti suval põhjusel täitsa karmilt tülli. Õnneks see ei kestnud igavesti vaid lõpuks rahunesime maha.
Teadagimis oli kõigest hoolimata väga huvitav, minu peal kasutati lisatarvikuid.

1 comment:

Sol said...

Liisi jutustus sellest, kuidas nemad jaaguga ilma telgita läbi talvise euroopa viini hääletasid ja täpselt vana-aastaõhtuks kohale jõudsid, tekitas mul ka depreka. Meie olime juba Pärnu-Haapsalu otsal suveajal parajalt ära vintsutatud.