Tuesday, April 19, 2011

18.04.11 lagle joonistab meest

Kell 14 oli kooli õpetajate koosolek, kus peateemadeks olid reisiplaanid (Reeli) ja õpilaste küsitluste tulemused. Üldiselt olid õpilased viisakalt vastanud. Olid mõned naljakad ettepanekud, näiteks et koolis võiks teha ühiseid söömaaegu.

Õhtul tuli Lagle joonistama meesmodelli ja mina hoidsin lapsi (meie omad pluss Lilii). Lapsed vahtisid Jussi ja Lilii joonistas midagi obskuurset, sinimustvalget. Lagle joonistas meest (Elari Muld). Joonistas hästi, aint veidi paksemaks.

6 comments:

kaaren said...

krd amatöörid, mis paxemax. ärge närige detaili kallal, vaid tundke mõnu processist, nautige joone ilu & modelli võlu. Proporcioonide kallal vinguvad need, kes ei jaga ära joonistamise tegelikq sisu & mõtet, irw.
Pliiac poolex!

Sol said...

Hea meelega kuulan lgp. professionaalide käest, mis see joonistamise tegelik sisu ja mõte siis oleks ; P
Ette rutates võin öelda, et professionaalidel, niipalju kui kuulnud olen, on selle kohta väga vastukäivad ja udused seletused.

Sol said...

Tegelikult, Kaaren, ma tahtsin sind ka kaasa kutsuda. Krokii on tasuta igal esmaspäeva õhtul õppeaasta lõpuni. Tule ka, saad nautida nii protsessi kui kõike muud. Lapsed võib kaasa võtta.

kaaren said...

tegelik sisu ongi suuresti process ise:)
Ning 1 osa veel käeharjutamist, reeglina tahab iga qnstnik VEEL paremini joonistada, ning tihti painav idee saada 1 enneolematult ilus pilt. Ning 4) väga tähtis on meeldivalt aega veeta. Kõixee on yx theraapiline komplekt;)
Abstraxemad selgitused jätan enda teada, neid võib ka kymneid esitada, irw.

Morgie said...

akti joonistamise tegelik sisu ja mõte on inimese anatoomia endale nii selgeks drillida, et hiljem selle peale enam mõtlema ei pea. Abiks kriipsupoisid, liikumispunktid ja muu selline.

Morgie said...

Abiks:
http://www.biomotionlab.ca/Demos/BMLwalker.html