Monday, April 18, 2011

17.04.11 Võhandul trennimas




Vasakult: Aivar, Lagle, PR, TT, Fideelia


Hommikul tuli meile Signe Fideelia Roots koos tema filmis "Mehe tee" tuntuks saanud poissmehe Aivariga. Viisime Pireti Kristi juurde ja sõitsime Räpina. Ilm muutus pikapeale ilusaks. Jätsime Sierra Räpinasse ja sealt sõitsime Aivari autoga Leevakule. Leevaku hüdroelektrijaama juures pumpasime paate ja sõitma kell 13.30.





Järgnes pikk aerutamine kevadisel, vägagi üleujutanud Võhandul, kus vahepeal oli mitu kevadpaisjärve ning keeruline oli jõge ennast üles leida. Kimasin ees ja naised kihutasid varieeruva kiirusega järele. Lagle aerutas üllatavalt kiiresti, eriti arvestades selles paadis toimud aktiivset keskustelu erinevatel teemadel.

Fideelia aerutamas Pissivere peatuse lähedal




















Teel nähtud veider kilemägi.



Räpinasse jõudsime kuskil kella 17 paiku ja kell 17. 30 paiku maabusime Räpina suure autosilla juures. Lagle, PR, TT ja Fideelia läksid Räpinasse shoppama.




Mina sõitsin edasi Võõpsu (9km). Pärast Räpinat läks Võhandu jälle kitsaks ja väga käänuliseks kuni Võõpsuni, kui jõg hakkas sjuval järveks muutuma ja oli jälle nii üleujutatud, et vesi oli põldudega triiki. Võõpsus kell 19 paiku vahtisid mind üllatunud kalamehed ja oli omajagu tegemist silla juures kaldale saamisega.

3 comments:

Fideelia said...

Nii vähe infi? Trumpan su iga kell üle oma blogi postitusega varsti.:D Muide, kuigi ma ei arutanud kiiresti, aerutasin ma korrektselt.:)

Fideelia said...

Videod on siiski natuke informatiivsemad kui kirjutis, kuigi see kaamera mikker kajab nii naljakalt ja osa juttu läheb kaotsi. :) Ei, lahe sõit oli.

Fideelia said...

Nüüd ka minu versioon ülal: http://fideelia.blogspot.com/2011/04/kirev-nadal.html
Ootame Lagle etteastet!:D