Tuesday, April 12, 2011

09.04.11 ravila 60 nostalgianurgake, sandra, nõiaints, galojan, kriiger, farmigabriel

Kuna käisime Veeriku selveris, otsustasime uurida, kuidas elab meie kunagine kodu Ravila 60. Eks ta ikka seisis samas tuulte käes. Lapsed tormasid garaazhide katustel, meie meenutasime vanu aegu. Meie kunagised aknad, pildil täpselt kalli Lagle pea kohal (3. korrus) olid kahtlaselt tühjad.


Vana graffity maja küljel oli täitsa alles, kõvasti pleekinud ainult : RAVILA IS PART OF ME!

Rääkisin videosse oma suhetest siin majas elanud ja surnud Vaino Vahinguga.



Õhtul võtsin Lille maja juurest peale Tartu sattunud Sandra Jõgeva, kes oli seal kohalike anarhistidega kohtunud ning vaadanud filme saksa naisest, kes otsustas ilma rahata elada. Film olevat pettumus, veganpunkarite tehtud söök aga väga hea.



Rääkisine õhtu otsa köögilaua taga igasugu asjadest, küll sellest kuidas Sandra Miamis haidega ujumas käis, küll sellest kuidas Sandra kuulsusi (Savisaar) oma loengusse kutsub, küll sellest kuidas aastal 2001 EKA loengutes pidi Palumäe pornoteater intsesti imiteerima aga Vända Maxil ei tõusnud.

Kobisime magamistuppa vaata TV3 kodukalt "Lõunasöök viiele" klippe, kuidas Nõia-Ints, Erich Krieger, Galojan, üks tibi veel ja Farmi Gabriel kogunesid mingisse motelli, jäid lumevangi, jõid end täis ja tegid igasugu lollusi. Oli tõesti väga naljakas. Me Laglega kabistasime, võtsime püksid ära. Sandra piilus veidi ja siis otsustas siiski meile vana kooli privaatsust lubada.

4 comments:

Morgie said...

Lagle näeb siin väga elegantne välja, umbes nagu tippadvokaat või telereporter ;)

kaaren said...

see vahingu-jutt oli hea. rahvas nõuab lisa.

Morgie said...

Ma mäletan, kuidas me Aabiga Laglel seal külas käisime, Aap oli pisikene nagu hernes ja talle meeldis Lagle juures nõusid pesta. Sest seal oli soe vesi. ;) Meil kodus ei olnud.
Oo, ma mäletan ka mõningaid dramaatilisemaid hetki, olime siis noored ja juhtus mitmesugust...

Sol said...

Ai, Kärt, me peaks sellest novelli kirjutama. Või romaani või väntaks isegi filmi?