Friday, April 8, 2011

07.04.11 "puhas" Tartu, Kusnetsi pool, alkoholi-bad trip


Mitmel pool olen kohanud väidet, et Tallinn on kohutavalt räpane, erinevalt Tartust. Klõpsisin siis Raekoja platsi ümbruses mõned pildid puhtusest kiiskavas Tartus.









Õhtul läksin Tiit Kusnetsile külla. Berk oli juba ammu varem saabunud.

Tiit lasi meile mõistatamiseks ühe 70-ndate popbändi kontseptuaalalbumit. Kõvasti punnitasime aga lõpuks mul kargas pähe, et oli jus lugenud, et Osmonds tegi 70-ndate alguses mingi religioosse sisuga albumi ja paningi täkke. Oligi Osmondsi "The Plan".



Arutasime, kas Tõnis mägi on Osmondsit kaverdanud. Siis läks jutt ansamblite The Sweet ja Tiit rääkis äsja loetud vastavateemalisest raamatust, eriti Sweeti katsetest USAs läbi lüüa (lükkasid soojendusesinejana tagasi Aerosmithi).
Hiljem rääkisime taga mõningaid kolleege, ning Tiit rääkis, kuidas ta 70-ndatel plaate hankis (40 rubla tuli kõhu kõrvalt kokku hoida). Berk rääkis, kuidas ta pettub kambäkkivates noorpõlvelemmikutes (Duran Duran, Spandau Ballet). Mina rääkisin äsjakuulatud Marju Länik & Kontakt EPst ja arutasime, kust Eesti bändid küll 80-ndatel stiili kokku mökerdasid. Kuulasime- analüüsisime veel: Queen "Hot Space", "I", "II" (tiidu vana lemmikud). Todd Rundgren "Todd", Jerry Rafferty, mingi moodne diskokogumik. Arutasime Led Zepi liikmete omavahelisi suhteid ja Styxi arusaamatut fenomeni. Vaatasime tiidu vana kassetiriiulit. Lõpuks kuulasime 1994 Dallas/Zahir split kasseti pealt Zahiri.

Olin Tiidu pool veidi viskit joonud ja rattaga koju sõites sain bad tripi. Kuulsin selja taga mingit kääksatust ja mind tabas paranoiahoog. Tundsin kogu aeg, et keegi jälitab mind. Kodus (kell 2) ei saanud magada, kuna jube vastik oli olla, ammsuretatud hambajuur hakkas valutama ja ei saanud magama jääda, kuna kõik kohad valutasid ja kartsin, et magama jäädes jääb süda seisma. Lõpuks, peale mitut ibumaxi jäin kell 4. 30 magama.

3 comments:

Sol said...

Video on suurepärane. Sest Tiit Kusnets TANTSIB seal! Tramaivõi, ma vaatasin seda mitu korda! Tiit on nii veetlev!

kaaren said...

grand old man;)
see on osa professionaalsest kretinismist, kaspole. muusika ei saa tancuta.

Morgie said...

Tallinn on räpasem, ausõna. Ent teatud räpasuse astmest alates pole enam erilist vahet, ka see on tõsi. Lõpuks tekib tahtmine kõik ühtlase mudakihiga katta.
mustus pole ju muud, kui aine vales kohas.