Sunday, April 3, 2011

03.04.11 Tegovaga maalimas, Aktiiv


Hommikul käis Lagle väljas palvetunnis, mina jäin lastega koju. Umbes kell 14 tuli lagle koju. Sõitsin Tegova ateljeesse ja kirjutasin talle pressika, mis oli osaliselt inspireeritud Justin Petrone"Minu eesti 2" ühest lõigust.
Vilusuhveerisime elust ja surmast, sellest kuidas inimesed ülikiiresti vananevad jäädvustava ajaloo selge silma all, UFOdest, Raadio 2 saatest "Hallo Kosmos" (mis sel ajal käis) jne.
Pärast hakkasime maalima. Tegelikult joonistasin sangviiniga lõuendile aktimaali Laglest juudi/õigeusu surnuaedade taustal, pärast ka oma enda alakehast.

Siis tuli aktiiv kipsiruumis. Modell Viljandist hüüdnimega Banjaluca oli ilusam kui teda esimest korda nägin, väha efektselt riides ja trimmis ka paljalt. Võttis just spontaanselt väga sensuaalseid poose.




11 comments:

Fideelia said...

Kas aktimodellid palka ka saavad?

13er said...

Ikka. Miks küsid?

Fideelia said...

Vbl poseerin sel juhul ka kunagi, kui saab.

13er said...

Saab ikka. Aktiivi pilte võib näha aktiiv.blogspot.com

Sol said...

Tule parem pildistama ja võta S ka kaasa : )

Sol said...

Videolõik koos beebiga poseerima tulnud aktimodellist tekitab vastakaid tundeid. Mitte et aktimodellindus koos beebiga iseenesest midagi lastkahjustavat sisaldaks. Aga, võttes asja lapse seisukohalt ja kaasnevaid asjaolusid, mida videos pole näha, siis mina kui laps sooviksin endale natuke konservatiivsemat ema.

Fideelia said...

Kobedad fotod. :) Aga miks meesmodelle nii vähe? Äkki saadan S-i hoopis modelliks?:D Kuigi raha on vaja just minul, mitte tal. Kas te suvel ka jätkate või tuleb vaheaeg? Ma ajan oma keha vormi hetkel.
Pildistaja rollis olla meeldiks mulle üksi, mitte kambakesi. Mind häirivad minust pikemate torudega mehed. ;)

13er said...

Kui S nõus, miks ka mitte. aktiivi naisliikmed juba ammu tahavad midagi muud peale t... ja t...

Suvel üritaks ikka edasi teha, 2010 suvi jäi suht vahele jah erinevatel põhjustel.

Fideelia said...

OK, võib-olla isegi tuleme S-iga koos poseerima.

Morgie said...

Sol, ma saan aru, et sind häirivad kaasnevad asjaolud, aga palun ära ütle halba sõna poseerimise kui sellise kohta. Poseerimine on sama aus töö kui nt müüja oma, igatahes ausam, kui TTV saatejuhi oma.
Täiesti kindlalt ei traumeeri seda beebit vähimalgi määral paljalt poseeriv ema. Ja mitte ühtegi beebit ei saa tegelikult selline asi traumeerida.

On küll olemas võimalus, et kunagi võivad teismelist last häirida tema ema kunagised aktifotod, ent see oleneb juba fotograafidest ja sellest, kuidas ema last kasvatab - kui ausaks, või kui silmakirjalikuks.

Kahjuks on olemas isegi võimalus, et paljalt poseeriva emaga ateljees veedetud hetked on muidu süüdimatu ema lapsele ühed turvalisemad, mida ta kogeb. See on muidugi kõige kehvem võimalus.

Morgie said...

Meesmodelle pildistada tahan mina ka. On tõesti ebaõiglane, et objektistatakse peamiselt naisekeha.