Sunday, January 2, 2011

1--2.01.11 1991 ja Renata sünnitus



1. jaanuar möödus tüünelt, vahtisin ammuli sui 1992 aasta telemängufilmi "1991".
Hetkel on ETV2s telefilm "1991", 1992 ETVs tehtud depressiivne satiir Mihkel Muti järgi. Aga mingid asjad, mis 1992 tundusid jabur ülepingutus, on nüüd kuidagi eriti adekvaatsed. Isegi Mihkel Smeljanski mängitud konservärimehe totakad, äriideed tunduvad tänapäeval eriti shefid ("Meie labori uusim avastus on noorendav pasta; lisaks on see ka kiilaspäisuse vastu"; "Hakkame surnuaedades korraldama konverentse").
Saturday at 10:08pm · ·

    • Margus Kiis See peaks olema ka üks väheseid ekraaniteoseid, kus peaks nägema korraga alasti Marika Korolevat ja Kristel Lesmendi (kui ma ei eksi).
      Saturday at 10:11pm ·
    • Margus Kiis Ma hakkasin mõtlema, et huvitav, et poliitikas on inimesed suuresti välja vahetunud aga tüpaazhid ja probleemid on üllatavalt samad.
      Saturday at 10:21pm ·
Öösel, kell neli helistas Renata, endine Sõukand, kes hakkas sünniama. Mingi aja pärast poetati meie ukse vahelt sisse tema kaks vanemat last. Panime nad oma voodisse magama aga noorem oli nii erutatud, et ei lasknud Laglel õieti uinuda. Mina olin kaugema, mina sain.
Päeval olid lapsed siiski täitsa OK.


Päeval tuli Renata mees Raivo ja oli heas tujus, Lobises hoolega poliitikast, naftast, konstnapigist ja vohmis riisisalatit.


Kalle Muuli on ka naljamees. Täna "Olukorrast riigis" saates rääkis, et Eesti vajab vasakpööret ja Refi laiutamine on halb. Samas on vähe Eestis inimesi, kes on teinud 20 aasta jooksul temast rohkem selleks, et vasakpööret ei tuleks ja viimasel ajal on ta ka rabanud hoolega, et Reformierakond võimalikult kiiresti saaks need nii ihaletud 50+ kohta parlamendis.
7 hours ago · ·

    • Berk Vaher muuli juba ammu ei tea ise ka, mida ta tahab. kestev äda.
      7 hours ago ·
    • Veiko Rämmel Muidugi on halb, kuid ega REF ei ole parempoolne, meil ei olegi selliseid, nagu meil ei ole ka võimu juures vasapoolseid.Kõik parlamendierakonnad on eranditeta liberaalpopulistid. Seega vajab eesti tõelise demokraatia taastamist ja poliitkartelli võimult kõrvaldamist..
      7 hours ago ·
    • Margus Kiis Minu jaoks tundub see lootusetu ettevõtmisena. Sest kui vaadata viimast 20 aastat, siis "uute nägude" puudumise üle ei saa ju tegelikult kurta: 90+% poliitikute isikkoosseisust on alates 1992 tegelikult vahetunud. AGA Eesti poliitika ise, selle eripärad, stiilid, probleemid, poliitikute tüübid on jäänud täpselt samaks.
      5 hours ago ·
    • Veiko Rämmel Nõus ja siin ongi kogu häda, just see peab muutuma. Uued näod vanas ideoloogilises kuues ei ole lahenduseks. Muutumiseks peab muutma süsteemi. Lootusettus on siis Margus, kui kivid ja muld kirstu kaanele kukuvad, seni peab võitlema.
      5 hours ago ·
    • Lõu Sta RaMat uut jõudu on vaja,see mis praegu on väga haige...,ma tean neid inimesi ja vahel veidi suhtlen mõned neist on siiralt tunnistand et puhtalt hüvede pärast seal,ühe häälemagnetiga hakkan arveid klaarima sest mulle ei sobi lubatustesse niimoodi suhtuvad mehed,ütles et asjaolud on muutund ja seega lubadus ei kuulu täitmisele-hm niukest meest ma küll riigikokku ei lase...
      4 hours ago ·

No comments: