Monday, June 9, 2008

19 -- 25 mai 2008 Eurovissi eskpert, JJ Klaus Zavoodist ja Varblasest, paljas reet varblane ? , Pusi. Vapramäe vulkaanikraater.

19. mai 2008 esmaspäev
http://epl.ee/artikkel/429417

20. mai 2008 teisipäev
Delfi

Aga ei ole ma mingi ennustaja, ei saanud Kreisiraadio edasi.

21. mai 2008 kolmapäev

Läksime Laglega Genklubisse JJ Klausi kahte uut filmi vaatama: „Varblane, poeet” ja „Zavoodi fenomen”. Kui kohale jõudsime, oli esimene juba vaadatud ja JJ Klaus panu uuesti (!) peale Zavoodika. Filmist näitas Zavoodi Viiralti Põrguna, igavesti pimeda mülkana, kus lällavad purjus inimesed ja targutavad mingid tundmatud tartu vaimud. Vahepeal proovis JJ Klaus teha telefoniintervjuud Hannes Varblasega aga seal polnud midagi aru saada. Erkki Hüva esines hoolega nii verbaalselt kui klaveriga. Siis õnneks pani Klaus peale "Poeedi" ja see oli täiesti nauditav teos, üks Klausi parimaid. Varblase igipahur tegelane oli hästi tabatud. Lisaks lahedad intervjuud Beieriga, kõnekad detailid, käik kunagisse "Viinahavva" elik Kunstimuuseumi kohvikusse jms. Siiski oleks natuke rohkem informatsiooni teksti kujul kasuks tulnud. Olek stahtnud väga teada, kes on see paljas naine, kes 8mm filmis lainetes jookseb. Reet Varblane?
hüva

Pärast ajasin paar sõna juttu kohalolnud Jaak Kilmiga. Vaidlesime, kas teatav kaos JJK filmides on hea või mitte.

22. mai 2008 neljapäev

Sõitsime autoga Lagle ema juurde peipsi äärde pusisse. Magasin murul. Lagle ema Tiia noomis mind liigse eurovisioonioptimismi pärast. Vahtisime eurovisiooni.


Lagle tädi ja ema (seljaga)
23. mai 2008 reede
Siram kritiseerib näitus Naine -- masin või loom

Väga tormine ilm. Aga käisime Laglega paadiga sõitmas. Täitsa hull, sadamasse naasmisega oli paras probleem, kuna külglaine tahtis paati justkui kummuli ajada.

24. mai 2008 laupäev

Eurovisiooni finaal. Vene võit ei tundunudki tagatjärgi nii suur üllatus. Üldse -- ortodoksi kirik ruulis.

25. mai 2008 pühapäev
Käisime minu ema pool maal, vahetasime Sierral rattaid, laenasime trimmerit.
Õhtul tagasi sõites hüppasime Vapramäelt läbi, et TT hapuoblikaid tutvustada. Ronisime veidra mäe otsa, mille peaaegu tipus vulkaanikraatri taoline auk. Ronisime kuidagimoodi teist teed pidi alla ja arutasime, mis tunne võis ürgajal sellises metsas Tartu poole rühkida.

No comments: