Tuesday, April 3, 2012

31.03.12 Võhandul raftitamine ja Elektriteatris targutamine

Nelsoni parved on eeloleval nädalavahetusel Võhandu jõe ürgorgu avastamas. Tule, vaata ilusaid liivakivikaljusid ja kihuta alla veskitammidest.

Alustame Leevilt ja lõpetame Reo silla juures.
RaftiSpa hind ühele patsiendile on 20€
Selles hinnas sisaldub:
Pikad kalipsopüksid (Soojad)
Raftimisjalanõud (Soojad)
Veekindel jope
Kiiver
Päästevest
Gumotex Colorado Raftiparv
Mõla
Kogenud parvejuht

Matk toimub nii laupäeval kui ka pühapäeval algusega Leevilt kell 12


Hommikul tuli Lagle ema Tiia ja võttsi lapsed oma hoolde. Meie võtsime Lõunakeskuse juurest ühe Lagle noore Viljandi sõbrantsi,  Toivo Ratase, Meelika Kaarna ka peale põrutasime Leevile. Seal oli Tanel koos Maali Käbiniga ootamas. Lund sadas. '
Viisin Sierra Reosse, enne käisime Taneliga Leevi poes. Ostsin Calypso küpsiseid.
Ajasime kalüpsod selga ja paati. Oli päris kohmakas sõit. Kuna teist rafti polnud, siis puudus võistlusmoment. Inimesed vahtisid keppivaid kotkaid pigem.
Süvvahavva kosel proovisime ekstreemi. Algul sõitsime õigetpidi. Siis külg ees. Ei midagi. Kolmandat korda täiesti kogematta taguots (Tanel) ees.
Nii me siis sõitsime läbi lume sahiseva Reosse. 3 tundi kokku.

Õhtul pidin esinema siis Elektriteatris elik Uue Teatri Laia tänava hoones peale filmi ettekandega.
Film «PressPausePlay»
http://vimeo.com/34608191

Tüüpiline hala ja hõiskamine, kuidas uus digitehnoloogia hävitab kõik vana ja loob uue maailma. Peale filmi siis natuke arutlesime publiku ees, kus oli ka Jaak Lõhmus, Mooste seltskonda jt. Modereeris, hästi, Andrei Liimets, mus vastas oli Piraadipartei karismaatiline esindaja. Tekksi pisike diskussioon, kus ma ütlesin, et filmi sõnum pole uus, oli kuulda ka pungiajastul ning autorikaitse pole tegelikult kohustuslik autorile. Piraadipartei esindaja meelest internet on toonud uue ajastu, kus vanad reeglid ei kehti.

No comments: