Saturday, June 11, 2011

lõpetan seekord

kõigi sitapeade rõõmuks.

7 comments:

mustkaaren said...

Kas sa soovixid selgitada? Niisama taolisi lauseid (sita...) ei pilluta, seda enam, et mitmed lugejad on ka IRL sinu tuttavad, pereliikmed jne.

13er said...

Küll sitapead ise teavad, et nad on sitapead.

13er said...

Sitapead on need, kellele ei meeldi, et ma nii blogi pean.

Fideelia said...

Hahaa, ja sina teedki nii nagu sitapead tahavad, tunnistades sellega nende ülimuslikkust enda üle.

mustkaaren said...

Ilmselt ei meeldind inimestele paljaste tydrukute pildid ning nende seos alaealistega. Mõningad sinu eraelulised sexisceenid nagu ei häirinudm sest text jätab kirjeldatule rohkem privaacust kui pilt, kuna on abstraxioon.
Kunstniku elu ongi täis emotsioone & intriige. Ma arvan, et maailm peax edaspidigi teada saama, millise põneva antikvaarväärtusega asja sa mingist ägedast kolipoest said v milline miljöö valitseb kunstiinimeste peres. Kaldun nõustuma Fideeliaga, et ideed vajavad kaitsmist.

Morgie said...

minu arvates maailm tingimata ei peaks teada saama inimeste eraelu kohta. Võib, aga ei pea, kui inimesed, kelle eraelust käib jutt, seda ise ei taha.

mustkaaren said...

Ma pidasin silmas seda, et inimese enda eraelus on piisavalt palju avaldamiskõlblikku. Eriti Kiisi, kellel on päris mitu ametit, osqst & hobi. Lõviosal (möla)plogijatest pole midagi sellist vastu panna. Kysimus on selles, kuidas oma tegemiste juures teiste isikute esindatust piisavalt viisakalt ära märkida. Kiis ei pea oma poodi kinni panema, vaid "ainult" õppima suhtlema. Kõik probleemid on eranditult olnud kommunikaciooniprobleemid.