Thursday, June 9, 2011

07.06.11 Pärnusse

Pakkisime teose, mannekeeni ja Lagle-lapsed Tegova autosse ja sõitsime Pärnusse. Päikesepaisteline ilm, teetööd.
Kohale jõudsime umbes kell 14 Uue Kunsti muuseumi juurde. Marie Soosaar-Virta vaatas meid pahuralt ning küsis miks tavalist vanni pole. Ei osanud selle peale midagi kosta.

Tegova asus kohe maali täiendama. Teda segasid vahepeal Alar Raudoja, Andrus Joonas ("See on nii halb, et on lausa hea... Täitsa porno kohe, sobib Pärnu") ja Mark Soosaar.


Vahepeal saatsin Lagle lastega kuumale naisteplääsile.

Lagel Aimi foto

Lõpuks suure vaevaga sikutasime maali "Pam kills man" saalis üles. Noored vaikivad installaatorid oli väga abiks.





Lagle Aimi foto

Kõrgele paigutati ka TLKK õpetaja Marina Aleksejeva töö


Siis mõtlesime, et äkki kasutaks siiski kerget naistefööni, mis vahel töötaks. Kõmpisime Euronicsisse ja ostsime 12 euri eest väikese elegantse fööni. Tagasi, Enn läks sööma ja mina asusin fööni üles panema. Järsku ilmus eiteakust Mark Soosaar ja küsis kus Enn on ja teatas, et meie asi ei saa sinna jääda, kuna vann on poest ostetud jne. Helistasin Tegova kohale ja Soosaar kukkus seletama, et hästi ei sobi j pangu me väljapoole, seal ei puhu tuul ja saab igasugu süsteeme teha.
Jätsime asja järgmisse päeva. Sõime kohvikus pitsat ja oli tore vestlus Soosaarega küüditamistest, Jaan Tõnissoni surmast (võis olla juhuslik surm), Joh, Barbaruse "enesetapust" jms.
Proovisin ka aidata kõvasti vaeva nägevaid klaasikunstnikke Kristiina Uslarit ja väga väsinud Mikk Jäägerit, kes riputasid trossiga lakke klaasist inimese kehaosi. Torsosid, kahjuks ka mitte Kristiina rinda, ei saanudki.
Käisime ka rannas aga õhtul oli vesi väga külm. Sääsed möllasid.
Magama keerasime tondilossiks muutunud hoone ruumis 216, kuigi oleks võinud ükskõik kuhu tuppa minna. Lift töötas.

No comments: